Viziunea noastra

Grădinița noastră se remarcă prin abordarea noastră holistică și integrată a educației timpurii. Ne diferențiem de alte grădinițe prin următoarele aspecte:

  1. Curriculum bazat pe domenii experiențiale: Oferim o ofertă educațională bine structurată, organizată în jurul domeniilor experiențiale. Această abordare permite copiilor noștri să învețe prin experiențe practice și relevante, care îi implică activ și îi ajută să-și dezvolte abilitățile într-un mod natural.
  2. Focus pe dezvoltarea integrală: Înțelegem că dezvoltarea copiilor nu se limitează doar la aspectele academice. Prin urmare, acordăm o atenție deosebită dezvoltării limbajului, cogniției, abilităților sociale și emoționale, precum și dezvoltării fizice a fiecărui copil. Prin activitățile noastre variate și experiențele de învățare, ne asigurăm că copiii sunt pregătiți în toate aceste aspecte.
  3. Abordare individualizată: Recunoaștem că fiecare copil este unic și are nevoi și ritmuri de învățare diferite. Prin urmare, adaptăm activitățile și intervenția noastră educațională în funcție de nevoile și interesele fiecărui copil. Avem în vedere diferențele individuale și le oferim copiilor un mediu care să le permită să se dezvolte în ritmul lor propriu.
  4. Importanța artei și creativității: Încurajăm în mod activ expresia artistică și creativă prin activități precum desenul, pictura, modelajul, muzica și dansul. Credem că aceste activități își au un rol crucial în dezvoltarea copiilor, ajutându-i să-și exprime liber și să-și dezvolte imaginația și abilitățile artistice.
  5. Accent pe educația morală și civică: În cadrul grădiniței noastre, punem un accent deosebit pe formarea caracterului și dezvoltarea abilităților morale și civice ale copiilor. Îi învățăm să respecte regulile și valorile sociale, să fie empatici și să împărtășească cu ceilalți. Aceste abilități le vor fi de folos în viața de zi cu zi și în relaționarea cu ceilalți.

La Grădinița Aurora, ne străduim să oferim un mediu educațional sigur, stimulant și plin de bucurie. Încurajăm dezvoltarea integrată a copiilor noștri și ne dedicăm învățării prin experiență și cultivării unui spirit curios și creativ. Suntem mândri să fim o grădiniță care sprijină dezvoltarea deplină și fericită a copiilor noștri.