Testimoniale

Testimoniale de la părinți:

„Am fetita de un an si jumatate la Gradinita Aurora. S-a adaptat foarte repede pentru ca educatoarea ei este un om deosebit. Acum plange daca nu o duc o zi la gradinita. Dintre toate gradinitele din sectorul 3, Gradinita Aurora mi s-a parut cea mai aproape de cerintele mele ca parinte, o gradinita curata si cu mancare buna, am simtit din prima ca fetita mea e in siguranta acolo.”
– Loredata Georgescu, Mamica Zoiei


„Un loc in care revenim oricand cu mare placere, de acum pentru petreceri si ocazional after school. Un loc magic, plin de veselie, cu o curte minunata in care mici si mari se vor simti excelent. Recomand cu drag!”
– Raluca Tincu, Mamica lui Igor


„Gradinita perfecta pentru baietelul meu de 4 ani. Educatori calzi, curte mare, copii putini in grupa, sistem educational traditional, meniu variat.
Recomand aceasta gradinita cu caldura.”
– Alexandra Konrad, Mamica lui Carol


„Gradinita Aurora a fost pentru noi extensia lui „acasa”. Mediul cald si adaptat nevoilor celor mici, personalul calificat si prietenos fac din aceasta gradinita cel mai potrivit inceput in colectivitate! Multumim, echipa frumoasa!”
– Alexandra Zodianu, Mamica Amaliei


„Un loc în care copiii sunt intampinati cu veselie, armonie și brațe pline de dragoste.”
-Loredana Dragulet, manager Gradinita Alexandra Kids

„Grădinița a fost o alegere excelentă pentru copilul meu. Personalul este foarte profesionist și se ocupă cu adevărat de nevoile fiecărui copil. Am fost impresionat de curriculum-ul educațional și de activitățile de dezvoltare pe care le-au oferit. Cu siguranță recomand această grădiniță!” – Ana P.

„Fiica mea a fost timidă la început, dar personalul a fost foarte cald și primitot și a făcut-o să se simtă confortabil și să se integreze ușor. Sunt foarte mulțumit de modul în care grădinița a ajutat-o să-și dezvolte abilitățile sociale și academice.” – Andrei M.

„Am avut o experiență minunată cu grădinița. Fiul meu s-a simțit foarte bine și a dezvoltat o relație strânsă cu profesorii săi. Am fost impresionata de comunicarea regulată și detaliată cu părinții și de implicarea personalului în progresul copilului meu.” – Ioana D.

Testimoniale de la copii:

  • „Îmi place să vin la grădiniță pentru că am mulți prieteni aici și mă distrez jucându-mă cu ei. Îmi plac și activitățile educative pe care le facem împreună.” – Alex, 4 ani.
  • „Doamnele sunt drăguțe și mă ajută să învăț lucruri noi. Îmi place să colorez și să desenez în clasă și să îmi arăt lucrările părinților mei când vin să mă ia.” – Maria, 5 ani.
  • „Grădinița este locul meu preferat! Am atâtea lucruri de făcut și de descoperit aici și mereu mă simt fericit și în siguranță.” – Vlad, 6 ani.