Cine suntem

afterschool gradinita bucuresti

Gradinița&After school Aurora reprezintă o alternativă in procesul de invatare prescolara si scolara. Noi, impreuna cu familia şi partenerii nostri din comunitate, asigurăm mediul optim pentru siguranţa şi sănătatea copiilor dvs.

Gradinița&After school Aurora respectă conditiile legale ce trebuie indeplinite  pentru a functiona in acord cu legile statului roman.

Gradinița Aurora este o instituție de învatamant prescolar privată, autorizată de Ministerul Educatiei prin Ordinul de ministru 3507/2016 si isi desfasoara activitatea avand la baza “Curriculumul pentru invatamantul prescolar”, organizat pe domenii experienţiale :

            Domeniul estetic şi creativ – acoperă abilităţile de a răspunde emoţional şi intelectual la experienţe perceptive, aprecierea frumosului şi a adecvării la scop sau utilizare.

            Domeniul om şi societate – are in centru omul, modul lui de viaţă, relaţiile cu alţi oameni, relaţiile cu mediul social, ca şi modalităţile în care acţiunile umane influenţează evenimentele.

            Domeniul limbă şi comunicare – acoperă stăpânirea exprimării orale şi scrise, ca şi abilitatea de a înţelege comunicarea verbală şi scrisă.

            Domeniul ştiinţe – include atât abordarea domeniului matematic prin intermediul experienţelor practice cât şi înţelegerea naturii, ca fiind modificabilă de fiinţele umane cu care se află în interacţiune.

            Domeniul psiho-motric acoperă coordonarea şi controlul mişcărilor corporale, mobilitatea generală şi rezistenţa fizică, abilităţile motorii şi de manipulare de fineţe, ca şi elemente de cunoaştere, legate mai ales de anatomia şi fiziologia omului.

 

Activitatile instructiv educative se desfasoara pe trei categorii de vârstă, grupate astfel:

Grupa mica ( 3-4 ani )

Grupa mijlocie (4-5 ani )

Grupa mare ( 5-6 ani )

Grupele au, in medie, 10 copii iar numarul maxim de copii ce pot fi inscrisi intr-o grupa este de 12 copii.

Gradinita Aurora oferă activități opționale, incluse in taxa scolara, care completeaza și îmbogățesc oferta educațională:

 

                Limba engleza

                ABC-ul bunelor Maniere

 

La Grădiniţa Aurora avem trei tipuri de program:

Programul scurt 8.00-13.00 ( fara masa de pranz )

Programul scurt 8.00-13.30 ( cu masa de pranz )

Programul lung 8.00-18.00

Personal didactic este calificat, contribuind la dezvoltarea sociala si intelectuala a copiilor.

Va invitam sa pasiti in universul nostru!

Ne gasiti intr-una dintre cele mai linistite si ferite de poluare zone din Sectorul 3 al Capitalei, intr-un spatiu amenajat conform standardelor educationale. Gradinita dispune de un spatiu exterior de peste 500 m patrati, dotat cu echipamente de joaca si recreere.

O zi la Club Aurora este o zi plina de buna dispozitie, emotie si zambete!

Important: Copiii pot fi înscrişi pe tot parcursul anului calendaristic. Înscrierea la grupă se face în funcţie de numărul de locuri libere existente şi de vârsta fiecărui copil.

after school petreceri copii