Despre noi

Gradinița  Aurora isi redeschide portile dupa pandemie, in conditii de maxima siguranta, însoțită de o strictă supraveghere psihologică.

Condițiile de funcționare sunt stricte: copiii vor trece zilnic printr-un triaj epidemiologic, iar activitățile, atât în aer liber, cât și în clasă, se vor desfășura respectând normele de distanțare.

Pentru ca pretuim  siguranţa şi sănătatea copiilor ne-am concentrat sa cream un mediu optim respectand toate  cerintele legale ce trebuie indeplinite  pentru a functiona in acord cu legile statului roman.

Gradinița Aurora este o instituție de învatamant prescolar privată, autorizată de Ministerul Educatiei prin Ordinul de ministru 3507/2016 si isi desfasoara activitatea avand la baza „Curriculumul pentru invatamantul prescolar” .

 Activitatile instructiv educative se desfasoara pe trei categorii de vârstă, grupate astfel:

  • Grupa mica ( 3-4 ani )
  • Grupa mijlocie (4-5 ani )
  • Grupa mare ( 5-6 ani )

Grupele au, in medie, 10 copii iar numarul maxim de copii ce pot fi inscrisi intr-o grupa este de 12 copii.

 Personal didactic este calificat, contribuind la dezvoltarea sociala si intelectuala a copiilor.

Va invitam sa pasiti in universul nostru!

Ne gasiti intr-una dintre cele mai linistite si ferite de poluare zone din Sectorul 3 al Capitalei, intr-un spatiu care respecta standardelor educationale. Gradinita dispune de un spatiu exterior rar de gasit in Bucurestiul zilelor noastre, dotat cu echipamente de joaca si recreere.

O zi la Gradinita Aurora este o zi plina de buna dispozitie, emotie si zambete!

Important: Copiii pot fi înscrişi pe tot parcursul anului calendaristic. Înscrierea la grupă se face în funcţie de numărul de locuri libere existente şi de vârsta fiecărui copil.

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.