Bine ați venit la Grădinița Aurora!

Locație: Suntem situați într-un cartier liniștit și sigur, aproapede centrul orașului nostru. Grădinița noastră este înconjurată de un mediu natural frumos, cu străzi linistite de case, care oferă copiilor noștri o oază de joacă și explorare.

Vârstele copiilor acceptate: La Grădinița Aurora, primim cu drag copii cu vârste cuprinse între 2,6 și 6 ani. Ne bucurăm să creștem și să învățăm împreună cu ei în această perioadă critică de dezvoltare timpurie.

Filozofia educațională: La Grădinița Aurora, adoptăm o abordare holistică și integrată a educației timpurii. Ne bazăm pe principiile pedagogiei, avand la baza Curriculum-il national și ale jocului liber, punând accent pe dezvoltarea armonioasă a copilului în toate aspectele sale – fizic, intelectual, emoțional și social.

Ce facem noi:

  1. Învățare personalizată: Înțelegem că fiecare copil este unic, cu nevoi și interese individuale. Prin urmare, ne adaptăm activitățile și programul de învățare pentru a răspunde în mod corespunzător fiecărui copil, facilitându-le astfel dezvoltarea în ritmul lor propriu.
  2. Mediu stimulant și sigur: Ne străduim să creăm un mediu sigur, cald și stimulant, în care copiii se simt confortabil și încrezători să exploreze, să învețe și să-și exprime creativitatea. Sala noastră de clasă este amenajată în mod atrăgător, cu materiale educative și jucării adaptate vârstei, pentru a le stimula curiozitatea și imaginația.
  3. Activități variate și experiențe practice: Ne concentrăm pe învățarea prin experiență, oferind copiilor noștri o gamă largă de activități, cum ar fi jocuri de rol, experimente științifice, artă și creație, grădinărit și multe altele. Îi încurajăm să exploreze, să descopere și să-și dezvolte abilitățile într-un mod distractiv și interactiv.
  4. Personal dedicat și calificat: Echipa noastră este formată din educatori pasionați și experimentați, care au o înțelegere profundă a nevoilor și stadiilor de dezvoltare ale copiilor mici. Lucrăm împreună cu părinții pentru a sprijini și încuraja dezvoltarea optimă a fiecărui copil.
  5. Comunicare constantă cu părinții: Creăm o punte puternică între grădiniță și părinți prin intermediul unei comunicări deschise și constante. Organizăm întâlniri individuale cu părinții, evenimente și ateliere educaționale, pentru a împărtăși informații și pentru a forma o comunitate implicată în dezvoltarea copiilor noștri.

Grădinița Aurora este un loc în care fiecare copil este valorizat, încurajat să crească și să învețe într-un mediu plin de bucurie și căldură. Suntem dedicați oferirii unei educații de calitate și susținem dezvoltarea armonioasă a copiilor noștri.

Vă invităm să ne alăturați călătoriei noastre educaționale și să vedeți cum zâmbetele și râsetele umplu fiecare zi la Grădinița Aurora!