Prezentare generala

After school sector 3 Bucuresti

Suntem parinti, dar ne amintim ca am fost si copii, ca ne-am bucurat de libertate, siguranta si joc cat era ziua de lunga. Dorim sa le oferim copiilor nostri macar o parte din ceea ce am trait noi, din acele lucruri simple, dar esentiale pentru buna lor dezvoltare.

Chiar daca vremurile s-au schimbat, avem datoria in calitate de parinti, sa gasim un echilibru intre responsabilitatea de parinte si nevoile copilariei, intre necesitatea educatiei si placerea jocului. Ne-am propus ca pentru acesti copii care au facut primul pas in lumea adultilor sa cream un mediu in care sa imbinam jocul si educatia, in care copiii sa vina de placere si in care copilaria sa fie (inca) la ea acasa.

Activitatea desfasurata la noi se va concentra pe 3 directii:

  1. Responsabilizare si organizare, deoarece trecerea de la gradinita la scoala reprezinta o etapa importanta, ea nu trebuie perceputa ca o corvoada. Invatand copilul sa fie responsabil si organizat, va avea timp sa invete si sa se joace.
  2. Indrumare si supraveghere in efectuarea temelor– cadrele noastre didactice, provenind din sistemul de invatamant si cu o bogata exeperienta didactica si pedagogica, ii vor indruma pe copii in efectuarea temelor si insusirea cunostintelor. Pentru a avea feed-back din partea noastra vom transmite saptamanal parintilor o evaluare a activitatii copilului.
  3. Dezvoltarea competentelor si abilitatilor personale ale copiilor, prin oferirea unor activitati optionale si extracurriculare, care includ vizite la muzee, teatru, excursii, tabere si participari la diverse evenimente. Si pentru ca la acesta varsta educatia se realizeaza si prin joc – individual sau in echipa – le oferim copiilor un spatiu generos in curte sau in interior, precum si jocuri adecvate pentru dezvoltarea diverselor aptitudini.

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.